Podijeli

Prijavite se za Karneval u Puli do 23. siječnja

U tijeku su pripreme za 4. Pulski karneval koji će biti održan u subotu, 03.02.2018. godine.

Prema već utvrđenom programu skupljanje karnevalskih grupa počet će u jutarnjim satima na Karolini, odakle će u 11.30 sati maškarana povorka krenuti, pored Arene, gdje će biti prvo predstavljanje maškara, do trga Portarata gdje će biti organizirano glavno predstavljanje maškaranih grupa.

Nakon Portarate maškare će nastaviti ulicom Sergijevaca i Kandlerovom do Karoline gdje će biti nastavljeno druženje maškaranih grupa.

Svim sudionicima Karnevala biti će osiguran ručak  na Karolini a nakon toga, s početkom u 15 sati na istoj lokaciji slijedi veliki maskenbal za sve maškarane i nemaškarane posjetitelje Karnevala.  (u slučaju kiše u Circolu).

Ove godine  zabavljat će nas Mauro Staraj & La Banda.

 

Kao što to običaji i nalažu događanja vezana uz Karneval u Puli počet će znatno ranije – 17.01.2018. maškare će preuzeti ključeve Grada Pule u Gradskoj vijećnici i nakon toga će kao već suvereni vladari grada na Velom Vrhu kraj semafora podići Pusta.  Pust će 13.02. u 19 sati biti spaljen uz prigodni program.

 

Organizatori Karnevala u Puli su Grad Pula, Turistička zajednica grada Pule te Udruga za očuvanje domaće beside i maškara Puljštine i Karnevalska grupa Veli vrh – Valmade.

Pozivamo vas da se i ove godine prijavite za sudjelovanje na Karnevalu u Puli i da nam svoju prijavu dostavite najkasnije do 23.01.2018. godine.

Ljubazno vas molimo da, ukoliko se odlučite na sudjelovanje, ispunite prijavnicu u privitku i vratite je na naš mail.

Također Vas molimo da ne zaboravite u prijavnici napisati kratki tekst o vašoj grupi ili maski kojim ćete biti predstavljeni u najavi.

Za sva pitanja stojimo Vam na raspolaganju. Kontak osoba  Vesna TZ Pula – tz-pula@pu.t-com.hr

Nadamo se da ćemo se uskoro vidjeti na Karnevalu u Puli i kao i početkom ove godine lijepo se zabaviti i uživati.

Prijavnicu možete preuzeti OVDJE

2. January 2018.

Skip to content