Podjeli

TIJARAsposaNEWS u Domu branitelja 26. i 27. siječnja

Ovog vikenda Istra ulazi u svijet vjenčanja koji traje kroz cijeli mjesec siječanj. Tijara model & event management agencija započinje TIJARAnewsFESTIVAL. Ovogodišnji TIJARAnewsFESTIVAL sastoji od tri događanja.

TIJARAartNEWS izložba fotografija smještena u pulskom Aquariumu predstavit će svadbene fotografije snimljene na području istarske obale, kroz postav od 22 rada hrvatskih fotografa. Otvaranje izložbe održat će se 12. siječnja s početkom u 19 sati. Izložba će se potom moći posjetiti sve do 27. siječnja kroz redovni obilazak Aquariuma i unutar njegova radnog vremena.

”DESTINATION WEDDING” projekcija istoimenog filma, u hrvatskom prijevodu, “Kako uloviti neženju”, održat će se u subotu, 18. siječnja u 19 sati u Kinu Valli, a ulaz je slobodan. Radi se o romantičnoj komediji u kojoj glavne uloge tumače Keanu Reeves i Winona Ryder.

TIJARAsposaNEWS Istarski Festival Vjenčanja,  točnije njegovo devetnaesto izdanje, tradicionalno će se kroz dva dana, 26. i 27. siječnja, održati u  Domu branitelja u Puli. Tom prilikom predstavit će se osamdesetak izlagača s uslugama i proizvodima vezanim uz vjenčanja uz bogat popratni  program. U sklopu programa bit će održane i četiri modne revije. Na modnim revijama predstavit će se Vjenčanice Biba, Salon vjenčanica Neva, Angels Wedding, Vesna Sposa, Showroom Antonela, Butik Irena te Butik Lilien.