Podijeli

Sudjelujte u nagradnoj igri “Filantropska mapa Pule”

Nakon što su u rujnu prošle godine Zaklada za poticanje partnerstva i razvoja civilnog društva i Turistička zajednica Grada Pule predstavile Turistički itinerer pulskih filantropa, koji je izrađen u sklopu izložbe #filantropija…? u suradnji sa autorom Andrejom Baderom, ovog ljeta otvorena je prva nagradna igra „Filantropska mapa grada Pule“ koja će trajati do 01.09.2017. godine.

Mapu je moguće besplatno preuzeti u Info centru Turističke zajednice Pula na Forumu. Pulski filantropi, dobročinitelji tisućljetne Pule mogu se pronaći na svakom koraku pa su tako s jedne strane „Filantropske mape grada Pule“ prikazane lokacije filantropskih djela i zdanja, a s druge kratke crtice o istima. Mapa je interaktivna te sudionici odgovaraju na pitanja, a odgovore odnosno ispunjenu mapu mogu odnijeti u ured Turističke zajednice Grada Pule i tako sudjelovati u nagradnoj igri. Igra je prilagođena i za djecu i mlade.

 

Što možete osvojiti

Nagradu koju sudionici mogu odnijeti jest vikend za dvije osobe u Boutique Hostelu Joyce u Puli u dvokrevetnoj sobi “Joyce”  u vrijednosti od 3.000,00 kuna. Mapa je dostupna na četiri jezika: hrvatskom, engleskom, talijanskom i njemačkom te u igri mogu sudjelovati i strani državljani.

 

Do kada traje nagradna igra

Nagradna igra traje od 01.06. do 01.09., a izvlačenje dobitnika će se održati 05.09.2017. u 10 sati u prostorijama TZ Pula.

 

Pravila nagradne igre

Pravila nagradne igre možete preuzeti i OVDJE ili ih saznati prilikom preuzimanja svog besplatnog primjerka “Filantropske mapre grada Pule” u TZ Pula.

13. July 2017.

Skip to content