Podijeli

Arena Hospitality Group nagrađena u kategoriji “Dječja prava”

Arena Hospitality Group, jedna od vodećih hotelskih kompanija u srednjoj i istočnoj Europi, nagrađena je na jubilarnoj 15. Konferenciji o održivom razvoju za inicijative usmjerene na podršku i prava djece. U 2023. godini Arena Hospitality Group je lansirala inicijativu “Stay for good” u suradnji s Uredom UNICEF-a za Hrvatsku putem koje su gosti njenih odabranih smještajnih kapaciteta u Hrvatskoj imali
mogućnost uplate dobrovoljnih donacija prilikom plaćanja usluge smještaja, a sva prikupljena sredstva usmjerena su na provedbu aktivnosti za najugroženiju djecu u Hrvatskoj, uključujući podršku djeci s teškoćama u razvoju, djeci bez odgovarajuće roditeljske skrbi, djeci čije obitelji žive u teškim uvjetima te djeci i mladima s problemima mentalnog zdravlja.

Na konferenciji je predsjednik Uprave Reli Slonim preuzeo prestižnu nagradu za Hrvatski indeks održivosti (HRIO), u kategoriji “Dječja prava” za trud tvrtke usmjeren na podršku dječjim pravima. Konferencija je organizirana od strane Hrvatskog poslovnog savjeta za održivi razvoj (HR PSOR) uz pokroviteljstvo Predsjednika Republike Hrvatske, Ministarstva gospodarstva i održivog razvoja, Ministarstva rada, mirovinskog sustava, obitelji i socijalne politike, Ministarstva znanosti i obrazovanja te Ministarstva regionalnog razvoja i fondova Europske unije.

Skip to content