Podijeli

AZRRI – Agencija za ruralni razvoj Istre d.o.o. Pazin nudi posebnu promotivnu ponudu za građane u cilju daljnjeg očuvanja autohtonih pasmina Istre

 

AZRRI -Agencija za ruralni razvoj Istre

Promotivna ponuda za građane u cilju daljnjeg očuvanja 

autohtonih pasmina Istre

 

Uslijed novonastale epidemiološke situacije, AZRRI – Agencija za ruralni razvoj Istre d.o.o. Pazin osmislila je promotivnu ponudu za građane, a sve u cilju daljnjeg očuvanja autohtonih pasmina Istre, gastronomske valorizacije odnosno konzumacije mesa. Gastronomska valorizacija mesa vrijedan je alat koji omogućava kontinuirani uzgoj i otkup životinja od uzgajivača, čime se održava cjelokupni program a krajnjim korisnicima omogućava uživanje u jedinstvenim okusima i mirisima.  

Promotivna ponuda za građane sastoji se od malih i velikih obiteljskih paketa svježeg mesa istarskog goveda – boškarina i suhomesnatih proizvoda na bazi mesa istarskih autohtonih pasmina. Meso sadržano u obiteljskim paketima pakirano je bez kostiju, a radi se o mesu boškarina za gulaš (vrat ili poklopac plećke), za pirjanje ili kuhanje (rebra ili plećka), za fetine (but) te veliki paket sadržava i meso za pirjanje u komadu (mišić ili plećka). U velikom paketu nalazi se i poklon, burger od mesa boškarina. Ponuda suhomesnatih proizvoda uključuje kobasice od mesa boškarina s malvazijom, teranom i s tartufima, kobasice od mesa istarske ovce s malvazijom i teranom te kobasice od mesa istarskog magarca-tovara. U promotivnu ponudu je uključena dostava na kućni prag građanima Istre i Kvarnera.

Više o promotivnoj ponudi te dodatne informacije mogu se potražiti na službenoj web stranici Agencije – www.azrri.hr.  

Cilj ovakve ponude jest putem direktnog plasmana svježeg mesa i suhomesnatih proizvoda, ispričati priču koja se već više od 15 godina stvara kroz valorizaciju i zaštitu istarskog goveda – boškarina i ostalih autohtonih pasmina Istre. Putem društvenih mreža Agencije za ruralni razvoj Istre i Edukacijsko gastronomskog centra Istre – platforme za valorizaciju istarske gastronomije, objavljivani su recepti kako bi se posjetitelje ponovno vratilo u one dane kada su se jela i obroci spravljali od domaćih i sezonskih namirnica, većinom uzgojenih svojim radom i na svojoj zemlji.

 

AZRRI – Agencija za ruralni razvoj Istre d.o.o. Pazin u promotivnoj ponudi za građane nudi:
🔸Obiteljske pakete svježeg mesa istarskog goveda – boškarina – veliki i mali paket te
🔸Suhomesnate proizvode na bazi mesa autohtonih pasmina Istre.
Za sve navedene proizvode, organizirana je dostava narudžbi na kućni prag građana Istre i Kvarnera. 🚛 🚛 🚛
Zato ne propustite priliku svojim najmilijima pripremiti ukusan autohtoni ručak i to samo kroz nekoliko klikova❗️
🛒Narudžbe se zaprimaju na kontakt email: info@azrri.hr.
📞Za sve ostale informacije, kontaktirajte nas na telefon 052 351 570. Vrlo je bitno u narudžbi navesti količinu željenih kobasica ili vrstu obiteljskog paketa svježeg mesa te adresu za dostavu i kontakt broj telefona.
ℹ️Više informacija potražite na mrežnim stranicama Agencije: https://bit.ly/2VMd52V

 

 

 

Skip to content