Podijeli

Blagdanska rasvjeta u bojama grada

Ovogodišnja blagdanska javna rasvjeta, izuzev one na Forumu, u potpunosti se prilagođava osvjetljavanju Pule u bojama grada s rasponom od bijele do raskošno zlatne boje, dok će sve jelkice biti zelene.

Mogućnosti rasvjete su nebrojene i time dozvoljavaju da svakog prosinca Pula bude ukrašena novim ruhom, a građani će od 1. prosinca na stranici prosinacupuli.hr moći izraziti zadovoljstvo ovom bojom ili sami izabrati kojim  bojama žele osvijetliti grad sljedeće godine.

Započet lani kao uvod u najveseliji mjesec, i ove će se godine paljenjem osam metarske digitalne jelke na Portarati simbolizirati službeni početak Prosinca u Puli. Pozivamo građane koji su lani prisustvovali, a osobito one koje su propustili svjetleću uvertiru bogatog programa, da nam se pridruže pri otvorenju manifestacije u petak, 30. studenog u 20 sati. Ujedno će i svoj prvi glazbeni program otvoriti Rocktarata s veselim i energičnim Night Expressom u 20.30 sati, a atmosferu će upotpuniti i raznovrsna ugostiteljska ponuda u obližnjim kućicama na Giardinima.

Skip to content