Podjeli

Chef Nikola Vuković kuhao turističkim vodičima

Na pulskoj tržnici organizirano je predstavljanje edukacijske kuhinje KEYQ+ GASTRO PUNKT turističkim vodičima. Predstavljanje je organizirala Tržnica d.o.o. Pula u suradnji s AZRRI – Agencijom za ruralni razvoj Istre d.o.o., Gradom Pula i Turističkom zajednicom grada Pule.

Cilj predstavljanja je približiti i upoznati turističke vodiče s mogućnostima edukacijske kuhinje. Namjera je da se u edukacijsku kuhinju KEYQ+ GASTRO PUNKT privuče što više raznih subjekata, fizičkih i gospodarskih, potencijalnih partnera koji bi željeli koristiti mogućnosti ovog novog objekta na 1. katu pulske tržnice u svrhu edukacije, promocije, čuvanja autohtonih jela, namirnica i recepata ili predstavljanja nekih novih jela, te je stoga vrlo interesantna suradnja s turističkim vodičima koji vode turiste po Puli te uz nove mogućnosti KEYQ+ GASTRO PUNKT-a mogu sada već ispričati i drugačiju, autohtonu, mirisnu i ukusnu priču našeg grada i Istre.

Turističkim vodičima je predstavljena jedna priča uz delicije koje je pripremao majstor u kuhinji iz objekta La Grisia iz Bala. Naime, chef Nikola Vuković i njegova asistentica Melinda Komić predstavili su nekoliko jedinstvenih jela od autohtonih namirnica.