Circolo Classic, 2.- 25.08 2020.

Circolo Classic, 2.- 25. 08 2020.

Na današnjoj konferenciji za medije predstavljen je novi filmski program pod nazivom „Circolo Classic“ koji je nastao u suradnji Javne ustanove Pula Film Festival i Zajednice Talijana Pula.

Program kreće 2. kolovoza i održavat će se utorkom i četvrtkom tijekom čitavog mjeseca na ljetnoj terasi Circola koja će biti odličan ambijent za prikazivanje filmskih klasika tijekom ljetnih noći kada će publika uživati u osam bezvremenskih naslova američke i talijanske kinematografije iz polovice 20. stoljeća. Atmosferu upotpuniti i pozicije gledanja, budući da se neće koristiti klasične stolice, već će gledatelji projekcije pratiti iz ležaljki.

Na repertoaru će se pronaći brojne filmske zvijezde poput Audrey Hepburn, Bette Davis, Sophia Loren, Ingrid Bergman, Anita Ekberg, Marilyn Monroe, Shirley MacLaine, Gregory Peck, Marcello Mastroianni, Jack Lemmon i mnogi drugi umjetnici obožavani od publike i kritike. Cjelokupni program dostupan je na www.kinovalli.net a ulaznice će, po cijeni od 20,00kn po filmu, biti dostupne putem on-line prodaje i, uz gotovinsko plaćanje, sat vremena prije početka projekcije u Circolu.

Javnost se poziva da na vrijeme osigura svoja mjesta budući da je ukupni kapacitet, uz preporučane mjere za držanje distance, 60 ležaljki a i mole se gledatelji da prilikom dolaska, sve do zauzimanja mjesta, nose zaštitne maske.

U slučaju nepovoljnog vremena, projekcije u istom terminu prikazivati u Kinu Valli.