Podjeli

Cjelogodišnje kampiranje na jugu Istre u kampovima Arena Hospitality Groupa – Kampovi Arena Stoja u Puli i Arena Grand Kažela u Medulinu

Cjelogodišnje kampiranje na jugu Istre u kampovima Arena Hospitality Groupa
Kampovi Arena Stoja u Puli i Arena Grand Kažela u Medulinu
S ciljem razvoja cjelogodišnjeg turizma i prilagodbe novim tržišnim uvjetima, Arena Hospitality Group odlučila je dva svoja kampa, jedan u Puli – kamp Arena Stoja, a drugi u Medulinu – nedavno obnovljen kamp Arena Grand Kažela, otvoriti tijekom cijele godine. Obilje sunčanih dana i blaga Mediteranska klima omogućavaju da Jug Istre postane cjelogodišnje odredište za kampiranje. Uz to, destinacija tijekom cijele godine gostima nudi čitav niz različitih sadržaja – od sportskih i rekreativnih aktivnosti u okruženju netaknute prirode, preko istraživanja bogate kulturno-povijesne baštine, do uživanja u tradicionalnim okusima Istre.

Početkom ove izazovne 2020. godine, a po izlasku iz razmjerima do tada neviđene karantene, svjedočili smo potražnji za odmorom u kampovima kao najtraženijem obliku smještaja. Vjerujemo da će se ovaj vid potražnje nastaviti i u narednom razdoblju. Gosti, posebno oni koji dolaze iz urbanih središta, sve češće izražavaju potrebu za bijegom iz gradova u prirodu gdje se na svježem zraku, u intimnom okruženju prirode mogu kvalitetno odmoriti od svakodnevnih obveza i stresa.
Kako bismo gostima pružili kvalitetan i ugodan odmor u našim kampovima tijekom jesenskog i zimskog perioda, prilagodili smo svoju ponudu. Uz klasične usluge poput priključka struje na parcelama u kampu Arena Stoja te priključka struje i vode te odvodnju u kampu Arena Grand Kažela, gostima će na raspolaganju biti i grijani sanitarni čvorovi, recepcija te caffe bar i restoran u sklopu svakog kampa.

Blagi i povoljni vremenski uvjeti idealni su za razgledavanje, šetnju, vožnju biciklom, trčanje, jedrenje na dasci i druge rekreativne aktivnosti na otvorenom, pa ćemo gostima, kroz razne aktivnosti organizirane u suradnji s partnerima, ponuditi više od pukog odmora na njihovom zimskom kampiranju. Također, organizirat će se prijevoz do novog gradskog bazena u Puli i obližnjih trgovačkih centara, kao i razne animacijske aktivnosti unutar kampova.

Želja Arena Hospitality Groupa je dugoročno razvijati cjelogodišnji turizam na jugu najvećeg hrvatskog poluotoka u suradnji s turističkim zajednicama Pule, Medulina i Istre. Naime, najautentičnije od Istre može se doživjeti upravo u jesen i zimi. Tijekom listopada, gosti će se moći pridružiti berbi dragocjenog istarskog ploda – masline, a zatim u obližnjem Vodnjanu i kušati neka od najboljih djevičanskih maslinovih ulja na svijetu. U studenom, za vrijeme Martinja, na jednoj od mnogih lokalnih proslava moći će kušati još jedan vrhunski istarski proizvod – vino te uz pozdrav ljetu i dobrodošlicu zimi sudjelovati na krštenju mladoga vina. Prosinac je rezerviran za mnogobrojna kulturna događanja u Puli, na sada već tradicionalnom pulskom adventu.

Bez obzira na dan i mjesec, Istra nudi brojne povijesne i prirodne atrakcije koje će nadahnuti svakog znatiželjnog putnika. Dvije tisuće godina star rimski amfiteatar u Puli, zeleno-plavi arhipelag Nacionalnog parka Brijuni, mirnoća krajolika rta Kamenjak i njegove brojne pješačke i biciklističke staze te slikoviti povijesni gradići utvrđeni na istarskim brežuljcima samo su neka od mjesta koje vrijedi doživjeti bez uobičajene ljetne gužve.

Pozivamo naše vjerne goste, ali i one koji će to tek postati, da tijekom jeseni i zime otkriju svu ljepotu kampiranja na jugu Istre i zaljube se Istru i istarski način života koji na klasičnom ljetovanju možda ne bi dospjeli upoznati.
Arena Hospitality Group d.d.

<https://www.arenacampsites.com/hr>

 

Skip to content