Podijeli

Europski tjedan mobilnosti: Pulske atrakcije za građane Istre po nižim cijenama

Pod sloganom “Krećite se s nama!” Pula se po 14. put pridružuje mnogim europskim gradovima u obilježavanju Europskog tjedna mobilnosti, a pripremljen je cijeli niz zanimljivih programa.

Od 16. do 22. rujna, za sve građane Istarske županije Aquarium u Puli nudi promotivne cijene ulaznica, uz 50 posto popusta. Za odrasle ulaz je 60 kuna, za studente, umirovljenike i djecu od 7-18 godina 45 kuna, za djecu 3-6 godina 35 kuna, a za one do tri godine ulaz je besplatan. Ulaznica za Adventure adrenalinski park u Puli koštat će 25 kuna. Po promotivnih 20 kuna može se i na vožnju panoramskim autobusom Pula City Tour, za djecu do pet godina u pratnji roditelja vožnja je besplatna.

Ulaznica za Kuću istarskog maslinovog ulja za sve građane Istre iznosit će 50 kuna za vođeni posjet s degustacijom te 20 kuna za samostalan obilazak muzeja. U petak, 20. rujna, u 17 sati je besplatan obilazak, uz vođenu degustaciju. Kompletan program dostupan je na stranicama Grada Pule i partnera, a možete ga pogledati i OVDJE.

Skip to content