Podijeli

Glazbeni program – “OPG Groovoteka” u subotu na tržnici

U subotu, 7. srpnja, održat će se poseban program na pulskoj centralnoj Zelenoj tržnici pod nazivom „OPG Groovoteka“ nastao u suradnji Udruge BukaNoise i Tržnice.

Pulska tržnica tijekom ljetnih mjeseci blista bogatom ponudom povrća i voća, a u subotu će uz ponudu Udruge BukaNoise iz Pule, posjetiteljima ponuditi i glazbene note. „OPG Groovoteka“ bit će smješteni među redovnim zakupcima na kamenim stolovima pod krošnjama kestenova, a u ponudi će imati glazbene note kao što je Soul, Funk, Disco 60′, 70′ i 80′ godina. Udruga BukaNoise pokrenula je suradnju s Tržnicom kako bi potaknula promociju upravo navedenih ritmova Soula, Funka i Disca, a na ovaj poseban način donose nešto sasvim drugačije, interesatno za sve posjetitelje centralne tržnice. Program će se održati ovu  subotu od 9 do 12 sati.

Nosioci subotnjeg programa bit će Matko Banković, Đino Višković i Matija Licul, a navedena glazba bit će reproducirana isključivo s gramofonskih ploča. „OPG Groovoteka“ smješteni su uz sve ostale redovne zakupce.

Ponudu glazbenih nota Soula, Funka i Disca ponovit će „OPG Groovoteka“ još jednom u kolovozu.

Skip to content