Podijeli

GPS

Turistička GPS navigaciona mapa

Dragi gosti
Ovu navigacionu mapu smo dali izraditi za vaše potrebe i ona ima dvije osnovne zadaće:

Omogućuje jednostavniji dolazak do smještaja koji ste rezervirali.

Nakon što ste preuzeli mapu i kopirali je u vaš uređaj, dovoljno je upisati adresu traženog smještaja (hotel, kamp, privatni smještaj). Program će vas glavnim cestovnim putovima, iz bilo kojeg dijela Europe, dovesti do odredišta.
Ulaskom u prostor Južne Istre postati će aktivne i sve sporedne prometnice. Osim upisa adrese traženi smještaj možete pronaći i u opciji „Point of interest”.

Pomaže u lakšem kretanju destinacijom i posjetu lokalnih atrakcija

Jednom, kada ste se već došli u Pulu i smjestili se, ovaj će vam program omogućiti lakše snalaženje u prostoru i pronalaženje svih zanimljivih mjesta na Južnoj Istri: plaža, nacionalnih parkova, restorana, zabavnih i sportskih sadržaja, spomenika kulture, muzeja… Ali isto tako i trgovina, bankomata, pošte, bolnice i svih ostalih sadržaja. Dovoljno je u izborniku pronaći traženu kategoriju i sadržaj, nakon čega će vas program odvesti najbližim putem to tražene odabrane točke. Mape su, osim za automobiliste, prilagođene za kretanje biciklom kao i pješacima. Određeni sadržaj možete pronaći i jednostavnim surfanjem po mapi na display-u vašeg uređaja.

Turistička GPS navigaciona mapa Dragi gosti Ovu navigacionu mapu smo dali izraditi za vaše potrebe i ona ima dvije osnovne zadaće: Omogućuje jednostavniji dolazak do smještaja koji ste rezervirali. Nakon što ste preuzeli mapu i kopirali je u vaš uređaj, dovoljno je upisati adresu traženog smještaja (hotel, kamp, privatni smještaj). Program će vas glavnim cestovnim putovima, iz bilo kojeg dijela Europe, dovesti do odredišta. Ulaskom u prostor Južne Istre postati će aktivne i sve sporedne prometnice. Osim upisa adrese traženi smještaj možete pronaći i u opciji „Point of interest“. Pomaže u lakšem kretanju destinacijom i posjetu lokalnih atrakcija Jednom, kada ste se već došli na Medulin Rivieru i smjestili se, ovaj će vam program omogućiti lakše snalaženje u prostoru i pronalaženje svih zanimljivih mjesta na Južnoj Istri: plaža, nacionalnih parkova, restorana, zabavnih i sportskih sadržaja, spomenika kulture, muzeja… Ali isto tako i trgovina, bankomata, pošte, bolnice i svih ostalih sadržaja. Dovoljno je u izborniku pronaći traženu kategoriju i sadržaj, nakon čega će vas program odvesti najbližim putem to tražene odabrane točke. Mape su, osim za automobiliste, prilagođene za kretanje biciklom kao i pješacima. Određeni sadržaj možete pronaći i jednostavnim surfanjem po mapi na display-u vašeg uređaja.

MAPE SU BESPLATNE ZA SVE KORISNIKE I REDOVNO SE AŽURIRAJU.

Preuzimanje mape

ZA PREUZIMANJE MAPE DOVOLJNO JE DA IMATE SMARTHPHONE ILI TABLET KOJI PODRŽAVAJU NAVIGACIJU, ODNOSNO GARMINOV ILI NEKI DRUGI UREĐAJ ZA NAVIGACIJU.

1. Grupa: City Guide


Download preko AppStore ili PlayStore (mapa i aplikacija)

Molimo da odmah nakon instalacije pročitate i slijedite ovdje priloženi postupak za aktiviranje mape.

Direktni download
Ako ste s vašim smartphonom ili tabletom već na ovoj stranici, jednostavnim klikom na jedan od donjih simbola, koji podržava vaš uređaj, biti će instaliran software za navigaciju zajedno s našom mapom.

 

QR kod
Ako ste ovu stranicu otvorili na vašem PC-u, poslužite se ovdje priloženim QR kodom kojim vaš mobilni uređaj može direktno pristupiti download stranici.

 

Ovaj software je, zajedno s našom mapom, 15 dana besplatan

 

2. Grupa: Garmin


Preuzmite mapu i kopirajte je u svoj uređaj.

 

3. Other GPS devices that support GPX files


Preuzmite mapu i kopirajte je u svoj uređaj.

 

Skip to content