Podijeli

Hrvatske legende protiv legendi Bayerna 8. srpnja u Areni

Nogometne legende minhenskog Bayerna i hrvatske nogometne reprezentacije, odmjerit će snage u pulskoj Areni 8. srpnja, u sklopu spektakularnog programa kojeg priprema Turistička zajednica Istarske županije. Antički amfiteatar tako će prvi put postati nogometno borilište, odnosno malonogometno igralište. U parteru Arene postavit će se malonogometni teren veličine 40 puta 20 metara.

U prvom djelu spektakla održat će se prezentacije svih ekipa – po dvije ekipe Vatrenih i dvije Bayerna, nakon čega će uslijediti ždrijeb turnirskog nadmetanja te mini revijalna utakmica mališana. Turnir će započeti dvjema polufinalnim utakmicama između ekipa legendarnih Vatrenih te Bayernovih legenda. Pobjednici iz ta dva susreta nadmetat će se za prvo, a poražene ekipe za treće mjesto. Kako bi spektakl bio zaokružen, dobra atmosfera će dodatno biti začinjena s nekoliko atraktivnih performansa uz glazbenu kulisu.

Iako se momčadi još sastavljaju, od poznatih igrača s Bayernove će strane nastupiti: Ivica Olić, Paulo Sergio, Giovane Elber, Martín DeMichelis, Luca Toni, Klaus Augenthaler, Marcel Witeczek, dok od strane Vatrenih snage će odmjeriti: Stipe Pletikosa, Robert Jarni, Ivan Klasnić, Marjan Mrmić, Ardian Kozniku, Petar Krpan, Ognjen Vukojević i drugi.

Ulaznice možete kupiti u pretpodaji na ticketshop.hr i na svim Tisak media prodajnim mjestima te na blagajni ispred Arene na dan eventa.

 

Skip to content