Martinje u Puli, 10.-12.studenog na Forumu

Dok mošt polako vrije, približava se i vrijeme krštenja mladoga vina pa su vinari južne Istre odlučili pokazati zašto nikako ne bi trebalo propustiti „Martinje u Puli”, manifestaciju koja će se održati od 10. do 12. studenog na glavnom pulskom trgu Forumu. U sklopu manifestacije „Dođi u grad – Vieni in citta’“ tijekom tri dana od 19 do 24 sata svoja će vina predstaviti i posjetiteljima nuditi osam vinara – Vina Benazić, Kalavojna, Vina Marčeta, Vina Siljan, Memento Moris Winery, Teraboto, Dobran Vina i Vina Šegota . U ponudi će biti najpoznatije sorte od istarske malvazije, terana, muškata, merlota, cabernet sauvignona do odličnih kupaža i brojnih više nagrađivanih drugih sorti.

U isto vrijeme za najbolju gastro ponudu pobrinut će se konoba Danijela iz Betige i „Nadine fritule“ koje će nuditi raznovrsne istarske delicije i tako upotpuniti pravi doživljaj eno-gastronomske scene južne Istre.

A da bi sve dobro sjelo i da bi martinje, kako i priliči, proteklo u dobrom raspoloženju, pobrinut će se DJ-evi, i to 10. studenog od 19 do 24 sata DJ Alex, a 11. studenog od 19 do 24 sata DJ Keđo, dok će 12. studenog nastupiti ženska klapa „Oželanda“ od 19 do 20 sati, a nakon toga, od 20 do 24 sata, glazbeni band „Febra“.

Skip to content