Podijeli

Max City: Prigodan program za Valentinovo i Max petak

Programi u veljači, koji dodaju notu više na užitak kupovanja u Max City trgovačkom centru, kulminirat će jedinstvenim događajem, a to je Max petak. No, nije samo Max petak ono nešto što vas poziva da svoje svakodnevne i posebne kupovine obavite u Max Cityju. Za poseban dan posvećen ljubavi, Max City u Puli donosi pregršt iznenađenja.

Bogati program nudi za svakoga ponešto – pa tako 13. veljače od 17 sati možete pogledati dječju lutkarsku predstavu Ajmeee, ja sam zaljubljen! u izvedbi Zemlje zabave. Nakon predstave započinje radionica prigodnog naziva Valentinovo gdje će se izraditi i potom ukrasiti 3D kućice, a sve kako bi se unutra mogle staviti ljubavne poruke. Osim toga moći ćete oslikati lice vaših mališana prigodnim motivima.

Na Valentinovo, 14. veljače,  od 19 sati očekuje vas koncert Scifidelity Orchestre. Drukčiji, novi zvuk jazza i vlastite autorske skladbe čine srž njihovih energičnih izvedbi.

Tijekom oba dana trajat će nagradna igra Kissing point, a za osvojiti putovanje za dvoje u Gardaland, potrebno je slikati se na posebno uređenoj klupici i poslati fotografiju na Facebook stranicu i Instagram profil centra.

U petak, 15. veljače, održava se prvi Max petak kada ćete u  shopping centru moći duže i više uživati zahvaljujući radnom vremenu do 22 sata i posebnim popustima.

Popis trgovina koje nude popuste za Max petak u veljači, potražite na web stranici https://maxcity.hr/novosti/ .

Program:

  1. veljače

17,00  -17,30   Lutkarsko-scenska predstava – Ajmeee, ja sam zaljubljen!

17,30 – 19,00   Radionica Valentinovo

  1. veljače

19,00 – koncert Scifidelity Orchestra

  1. veljače

do 22,00  – Max petak

Skip to content