Podijeli

MERIAN ISTRIEN, posebno izdanje časopisa za putovanja na njemačkom jeziku posvećeno Istri

MERIAN Istrien kao ožujsko izdanje izlazi iz tiska 15. veljače 2021.

Priprema za ovaj iznimno veliki projekt otpočela je još u 2019. godini s ciljem da se na vrijeme rezervira mjesto za Istru, a u ožujku 2020. započeo je razvoj cijelog projekta. Istraživačka putovanja novinara i fotografa, organizirana tijekom jeseni, donijela su brojna otkazivanja i izmjene u programu, a zatim se sve do konca siječnja radilo na uredničkoj pripremi.

 

Posebno ožujsko izdanje posvećeno Istri našlo se u najboljem mogućem društvu: izdanje za veljaču posvećeno je Salzburgu, a u izdanju za travanj slijedi Južni Tirol, jedno od najuspješnijih turističkih područja u Europi.

 

Uz naslov Za prave bonvivane, MERIAN Istrien je sadržajno uvjerljiv i predstavlja modernu, ugodnu i kvalitetnu (gurmansku) Istru s bogatstvom uzbudljivih pozadinskih priča. Posebnost ovog izdanja je da u prodaji ostaje tri godine, a cijena primjerka je 9,90 eura.

 

Susjedna tržišta, posebno u Njemačkoj, Austriji i Švicarskoj, karakterizira činjenica da, osim TV-a, tiskani mediji igraju izuzetno važnu ulogu kada je riječ o imidžu turističke destinacije i učinkovitom oglašavanju pa je upravo zato izlazak ovakvog posebnog izdanja od izuzetne važnosti za potvrdu reputacije destinacije Istra.

Skip to content