Održana noćna utrka Xica praćena čarolijom Visualia Festivala

Četvrto, noćno izdanje pulske Xice održano je proteklog vikenda. Čarolija Visualia Festivala trajala je cijelom trasom utrke. Sa startom ispred veličanstvene Arene i još ljepšim ciljem s ulaskom u Arenu, ovo je jednostavno najčarobnija utrka godine.

U utrci na 5 kilometara prvi je u cilj ušao Matija Lisec s vremenom 17:35 min, drugo mjesto osvojio je Bojan Dodić s vremenom 18:22, a treću poziciju zauzeo je Daniel Nimac s vremenom 18:29. Isto na 5 kilometara, u ženskoj konkurenciji bila je najbrža Pia Bedene iz Slovenije s vremenom 20:22 minuta (u ukupnom poretku zauzevši 12. mjesto), a slijedile su je Ivana Grgurević s vremenom 22:05 zatim Lara Tomić s vremenom 22:13. U utrci na 10 km prvi je došao Dino Bošnjak pretrčavši stazu u vremenu 33:14, zatim ga je slijedio Zoran Žilić s vremenom 36:20 i Damjan Dabović s vremenom 37:57. Na 10 kilometara u kategoriji žena, prva trkačica je bila Mirjana Šimek Bilić otrčavši stazu u vremenu 39:09, slijedile su je Andrea Tuđa s vremenom od 42:30 i Nives Skube s vremenom 43:20.

Sve rezultate možete potražiti na stranici www.utrka.com.

ORGANIZATORI: Udruga kineziologa Pula, ISTRun j.d.o.o., Run Trek.

SUORGANIZATORI: Udruga Sonitus, Arheološki muzej Istre, Povijesni i pomorski muzej Istre.

POKROVITELJI: Grad Pula, Turistička Zajednica grada Pule.

PARTNERI: GRAWE Hrvatska d.d., Erste&Steiermarkische Bank d.d., GARMIN, dm-drogerie markt d.o.o., Heineken 0,0, Suzuki MOTORTECH, studena, dukat fit, Arena Hospitality Group, HELL energy drink.

MEDIJSKI PARTNERI: Glas Istre, Magazin Trčanje, Regional Express, Radio Maestral.

 

Skip to content