Podijeli

Park Plaza Histria Pula prepoznat kao TUI Quality Hotel 2022

Sa zadovoljstvom vas obavještavamo da je hotel Park Plaza Histria Pula prepoznat kao jedan od najboljih hotela u TUI programu na globalnoj razini, nakon virtualne godišnje dodjele TUI Global Hotel Award nagrade koja je održana danas, 6. travnja 2022.

Hotelu je dodijeljena prestižna nagrada TUI Quality Hotel 2022 na temelju povratnih informacija (guest feedback) i ocjene zadovoljstva gostiju u TUI anketi zadovoljstva.

Nagrada TUI Quality Hotel 2022 potvrđuje predan rad i profesionalnost članova tima Park Plaza Histria Pula koji svojim gostima pružaju uistinu izvanredno iskustvo i koji su uspjeli održati najvišu razinu izvrsnosti u ovom izazovnom razdoblju u hotelijerstvu.

Tomislav Korošec, direktor hotela Park Plaza Histria Pula, izjavio je:

„Bila nam je čast čuti da je Park Plaza Histria prepoznat kao jedan od najboljih TUI hotela na globalnoj razini. To nam daje osjećaj ponosa te nas inspirira da nastavimo težiti izvrsnosti. Jako smo posvećeni u onome što radimo, te nam je drago što ovako značajna nagrada dolazi od svjetski poznate vodeće turističke tvrtke TUI i njihovih sofisticiranih gostiju. Čvrsto vjerujem da će nas to još više motivirati da nastavimo pružati kvalitetnu uslugu našim gostima. “

11. April 2022.

Skip to content