Podjeli

Izravan prijenos finala Svjetskog nogometnog prvenstva u pulskoj Areni!

U nedjelju će u pulskoj Areni biti organiziran izravan prijenos finalne utakmice Svjetskog nogometnog prvenstva u Rusiji, između reprezentacija Hrvatske i Francuske. Jedan od najvažnijih sportskih trenutaka u modernoj povijesti Hrvatske, u Puli će brojni navijači na velikom LED ekranu moći pratiti u fenomenalnom ambijentu Arene.

Povijesna utakmica finala nogometnog prvenstva na rasporedu je u nedjelju, 15. srpnja, s početkom u 17,00 sati, izravni prijenos utakmice moći će se pratiti putem velikog LED ekrana veličine 12×7 metara, dok će se prije početka utakmice za dobru atmosferu pobrinuti DJ Londero.

Ulaz u Arenu je besplatan, a vrata se otvaraju u 15,00 sati. Od 15,00 sati vrijedit će i posebna regulacija prometa te će ulice u okolici Arene biti zatvorene za sav promet.

Pokrovitelji prijenosa su Grad Pula, Pulski filmski festival i Turistička zajednica Pule, uz partnere Arheološki muzej Istre, Arena Hospitality Group, Ara Electronic i Jadransko osiguranje.

Step 3Find a best place to watch World Cup finals!♥️ 🇭🇷#CroatiaFullOfLife #Vatreni 🔥 #WorldCup #worldcupfinals #ShareIstria #Istra #Pula

Objavljuje Croatia Full of life u Subota, 14. srpnja 2018.

14. July 2018.