Plesači Studija Zaro plesali na Tržnici i oduševili publiku

U čast obilježavanja 115 godina od otvorenja zgrade pulske tržnice, prekrasan poklon Tržnici i Puli poklonili su maleni plesači iz Studija Zaro. U plesnom programu sudjelovalo je 70 djece koje je pripremila voditeljica plesa i koreografkinja Elda Kosanović Radovik.  Profesionalna plesačica, voditeljica plesnog studija u Zaru Kosanović Radovik i sama je započela svoje prve plesne korake u ovom pulskom studiju. Tijekom sezone 2017./2018. iz plesnog studija Zaro proizašla je plesna predstava Postojani kositreni vojnik koju je koreografirala i režirala voditeljica Elda,  a program Svi na ples nastao je pod umjetničkom koordinacijom Linde Milani.

 

Na tržnici je nastupilo nekoliko plesnih skupina Studija Zaro od onih najmanjih do nešto starijih plesača i plesačica. Pravo veselje među brojne posjetitelje pulske tržnice u ovo subotnje jutro unijeli su maleni plesači i njihove voditeljice.

„Želimo se zahvaliti za ovaj prekrasan poklon Zara i djece. Uvijek rado surađujemo s njima i ovim putem zahvaljujemo voditeljici Lindi Milani na ovom dolasku i višegodišnjoj suradnji,“ izjavio je Renato Perc direktor pulske Tržnice d.o.o..

Skip to content