Podijeli

Programi za Istarski Festival Vjenčanja počinju ovog vikenda

Ovog vikenda Istra ulazi u svijet vjenčanja koji traje kroz cijeli mjesec siječanj. Tijara model & event management agencija u novom i proširenom konceptu započinje TIJARAnewsFESTIVAL. SPOSAnews Istarski Festival Vjenčanja postao je dio većeg koncepta koji će se provoditi cijele godine.

TIJARAartNEWS, Istra wedding destination, izložba je svadbene fotografije snimljene na području Istre kroz postav od 24 rada hrvatskih fotografa. Otvaranje izložbe održat će se ove subote s početkom u 20 sati u Galeriji Makina u Puli. Izložba će se potom moći posjetiti 15.-19. 1., PON-PET, 18.00-20.00h te 20.1., SUBOTA, 10.00-13.00h.

Posjetitelji će moći pogledati radove 11 hrvatskih fotografa: Foto Festival wedding photography, Matija Kljunak Weddings, Gospon Slikar Weddings, Saša Halambek photography, Lukart wedding photography,  Šimunić – Pulić wedding photography, Ivančić photography, Indigoblu weddings, Edna Jurcan Photography, Pirowski wedding photography, With love from Anushcka.

TIJARAfashionNEWS, veliki modni događaj koji će predstaviti dvadeset i jednog dizajnera iz cijele Hrvatske održat će se 19. 1. u 20 sati u Domu branitelja u Puli.

TIJARAsposaNEWS, Istarski Festival Vjenčanja, tradicionalno će se kroz dva dana, 27. i 28. 1., održati u  Domu branitelja u Puli. Tom prilikom predstavit će se osamdesetak izlagača s uslugama i proizvodima vezanim uz vjenčanja.

 

Skip to content