Pula Jazz Waves: Slavlje Jazza u Puli i otvorenje Jazz Housea od 1. do 3. lipnja

Pula Jazz Waves: Slavlje Jazza u Puli i otvorenje Jazz Housea od 1. do 3. lipnja 2023. godine

U sklopu projekta, Arena Hospitality Group će u četvrtak, 1. lipnja, svečano otvoriti Jazz House u hotelu Park Plaza Histria Pula. Ovaj jedinstveni klub bit će mjesto dobre vibracije i nezaboravnih glazbenih iskustava za ljubitelje jazza i predstavljati središte jazz scene u Puli, pružajući prostor za vrhunske nastupe svjetski poznatih i domaćih jazz zvijezda tijekom cijele godine. Otvorenje Jazz Housea ujedno je i početak trodnevnog Pula Jazz Waves festivala. Posebno je važno napomenuti da je umjetnički voditelj programa Jazz Waves festivala i Jazz Housea gospodin Branko Sterpin koji donosi svoje bogato glazbeno iskustvo i strast prema jazz glazbi.

*Prvog dana festivala i povodom otvorenja Jazz Housea, u četvrtak, 1. lipnja, s početkom u 21:00 sat, u hotelu Park Plaza Histria nastupa Šimun Matišić Quintet.

*Drugi dan festivala, u petak, 2. lipnja, u Malom rimskom kazalištu, s početkom u 21:00 sat, nastupit će Darko Rundek i HRT Jazz orkestra pod ravnanjem Mirona Hausera, a nakon koncerta slijedi After Party & Jam session u Jazz Houseu hotela Park Plaza Histria Pula.

*Trećeg dana festivala, 3. lipnja, mjesto za jazz je Verudela Art Park. S početkom u 21:00 sat, svoje najbolje skladbe izvodit će Alex Sipiagin Trio, a po završetku koncerta, Pula Jazz Waves festival nastavlja u istom ritmu After partijem u Jazz Houseu.

Nakon festivala, Jazz House nastavlja sa svojim radom i bit će otvoren svake večeri od 21:00 sat, osim nedjelje i ponedjeljka

25. May 2023.

Skip to content