Pula zasjala u bojama i svjetlima Visualia Festivala

Sinoć je s početkom u 20 sati otvoren sedmi Visualia Festival u Puli. U nasmijanoj atmosferi uz voditelja Ivana Šarića, umjetnički direktor festivala Marko Bolković, direktorica Turističke zajednice grada Pule Sanja Cinkopan Korotaj, zamjenik gradonačelnika Grada Pule gospodin Robert Cvek i umjetnik Abhay M. Wadhwa iz New Yorka zajedno su simboličnim pritiskom na veliko crveno dugme upalili ovogodišnja svjetla Visualia Festivala.

Druga festivalska večer (petak, 20/09/2019) donosi nam ono najočekivanije: 2D i 3D video mappinge! Posjetitelji će moći pogledati tri različita video mappinga u trajanju od cca 5-6 minuta, s početkom u 20:30, 21:30 i 22:30 sati! Video mappinzi će se projicirati samo jednom u navedenim terminima (nema ponavljanja).

U sklopu “Mapping Night”-a, večeras će se emitirati i prijenos uživo s festivala: program kreće u 21:00 sat uživo s Foruma, a vodit će ga poznati hrvatski komičar i voditelj Ivan Šarić, dok se za tehničku realizaciju brine Mdvid produkcija. Visualia Live Stream moći će se pratiti na službenoj facebook stranici festivala (www.facebook.com/VisualiaFestival/).

Večeras ne propustite od 21 do 22:30 sati predstavljanje Žive Fontane, svjetlosni performans pulske umjetnice Morene Bileta Bastijanić. Performans se seli s Portarate na početak Kandlerove ulice, kod Galerije Makina!

Više o programu potražite na:

www.visualia-festival.com/

www.facebook.com/VisualiaFestival/

Skip to content