Pred nama je još jedan vikend Pulskog Karnevala, od 17. do 21.veljače 2023.

Pred nama je još jedan vikend Pulskog Karnevala od 17. do 21.veljače 2023.

  • Pulski karneval polako se približava svom vrhuncu, a obilje zabave i bogat program nastavljaju se i ovog vikenda. Tako će se u petak 17. veljače u Areni održati već tradicionalni Dječji karneval za vrtićke i školske skupine s početkom u 10 sati u organizaciji Društva Naša djeca.

 

  • U subotu 18. veljače očekuje nas pak Dječja maškarana matineja koja će se održati u tunelu Zerostrasse od 17.30 do 21.00 sat koju osiguravaju Zemlja zabave i Pula Nightlife. U sklopu dječje matineje u Zerostrasseu maskirani voditelji i animatori organizirat će kreativne, poticajne, a ujedno i djeci zabavne animacijske igre. Uz zabavu, igre i light show, animatori će poticati djecu na ples i koreografije. Istovremeno u centru grada bit će organizirano i zagrijavanje za one starije i to na DJ punktovima pod nazivom “Masquerades in the city”. Od 19 do 02 sata zabava će se organizirati na Danteovom trgu, Portarati i Giardinima u suradnji s Pula Nightlifeom i lokalnim ugostiteljima koji će imati posebnu ponudu za posjetitelje.  Koncert Alena Vitasovića na Trgu Portarata u 20.30 sati bit će subotnja kulminacija Pulskog karnevala. Tu ipak nije kraj zabavi pod maskama jer će se 18. veljače u Fortu Punta Christo od 23 sata nadalje, pod nazivom “Carnival underground” održavati DJ party.

 

  • Veliko finale za kraj najluđeg doba godine, a prije početka korizme, bit će u utorak 21. veljače kada će se na tržnici od 10 do 13 sati organizirati Pusna marenda s obrtnicima Udruženja obrtnika Pule. Pusnu marendu , koja će se sastojati od kobasica, kiselog kapuza, fritula ili kroštula, predstavit će ugostitelji iz Udruženja obrtnika Pula, dok će se za dobru kapljicu pobrinuti Vina Benazić iz Pule.  U večernjim satima u utorak 21.veljače krivac za sve nedaće, pust, točnije pustnica nazvana Krizična Recesijanka, bit će spaljena nakon čitanja šentence u 19 sati na Velom Vrhu kod restorana “Gardelin”.

 

  • U slučaju loše vremenske prognoze može doći do određenih izmjena u programu.

Skip to content