Podijeli

TIJARAsposaNEWS, Istarski festival vjenčanja u siječnju, 10., 18. , 25. i 26.01.

Istarski festival vjenčanja u novom proširenom konceptu kreće već ovog vikenda, a trajat će kroz cijeli mjesec siječanj.

TIJARAnewsFESTIVAL provodit će se kroz tri događaja. Izložba TIJARAfashionNEWS otvorit će festival 10. siječnja u 18 sati u Gradskoj knjižnici i čitaonici Pula. Na jednom mjestu moći će se razgledati mnoštvo svadbenih haljina, retrospektiva radova modnih dizajnera kroz 20 godina održavanja Festivala. Izložba ostaje otvorena za građane do 17. siječnja u radnom vremenu Gradske knjižnice i čitaonice Pula. U postavu će posjetitelji pronaći i svadbene haljine iz privatnih kolekcija počevši od 1965. do danas.

TIJARAartNEWS Istra wedding destination, putujuća izložba svadbene fotografije snimljene na području Istre kroz postav od 48 radova hrvatskih fotografa, bit će izložena u autobusu tvrtke Brioni Pula i partnera. Građani Pule i gosti moći će posjetiti izložbu fotografija 18. 1. u 20 sati u voznom parku Brioni Pula na adresi Šijanska cesta 4. Autobus će nakon otvaranja krenuti rutom te do 31. 1. posjetiti brojne inozemne i hrvatske gradove promovirajući Istru kao destinaciju za vjenčanja.

Veliki Istarski festival vjenčanja, TIJARAsposaNEWS, održat će se 25. i 26. 1. u Domu hrvatskih branitelja u Puli. Poznat je to događaj u cijeloj Hrvatskoj koji okuplja kvalitetne izlagače s brojnim uslugama, proizvodima i ostalim popratnim sadržajima vezanim uz vjenčanja. Predstavit će se osamdesetak izlagača s uslugama i proizvodima vezanim uz vjenčanja uz bogat dvodnevni program.

Skip to content