Podijeli

Virtual Gaming World 11. i 12. studenog

Drugo po redu ekskluzivno izdanje „Virtual Gaming World“-a održat će se 11. i 12. studenog 2017. godine u Domu hrvatskih branitelja, a donosi tematiku gaming turnira. U ovom izdvojenom gaming eventu sa bogatim nagradnim fondom i zanimljivim, raznovrsnim turnirima naći će se za svakoga po nešto, od onih najmađih koji preferiraju Clash Royale izazov kroz druženje, do strateških gejmera koji će se okušati u zahtjevnijim izazovima FIFA18 turnira i Call od Duty Black Ops 4 teamskog natjecanja. Cjelodnevna ulaznica koja ujedno uključuje i jednu prijavu je 50 kuna, no broj natjecatelja je ograničen, kao i broj posjetitelja, stoga u subotu, 11. studenog, u 10 sati ujutro na vrijeme osiguraj svoju prijavu za turnir po želji, pokaži da si najbolji i osvoji jednu od vrijednih nagrada.

Cjelokupni gaming event je isključivo društveno-zabavnog karaktera, te ne služi promociji niti jednog branda. Uz sam nagradni fond, cilj eventa je druženje i socijalizacija djece i mladih.

Više informacija o turnirima i terminima možete dobiti na službenim stranicama www.vgwpula.com, te na Facebook i Instagram profilima Virtual Gaming World Pula.

Skip to content