Podjeli

Za Dan Grada Pule čak 68 programa

Dan Grada Pule i ove će godine biti obilježen cijelim nizom programa. Točnije, od 26. travnja do 11. svibnja odvit će se ukupno 68 programa, čak 20 više nego lani. Programe će pripremati čak 45 organizatora i udruga koji će svoje programe predstaviti na 30 različitih lokacija.

Programske okosnice čine obilježavanje 74. obljetnice Dana oslobođenja i Dana Grada Pule 5. svibnja, Međunarodnog praznika rada 1. svibnja i Dana Europe 9. svibnja.

Bruno Krajcar i Lea Dekleva već tradicionalno, uz goste, održavaju koncerte u Istarskom narodonom kazalištu na Dan Grada. Ove godine koncert će bit održan u znak sjećanja na najpoznatijeg hrvatskog glazbenika Olivera Dragojevića, koji je ujedno posthumno ove godine dobio povelju “Počasnog građanina Grada Pule” u čast njegovih djela i svih dobrotvornih i humanitarnih  koncerata koje je uvijek rado odradio upravo u Puli. Koncert će se održati 5. svibnja u Istarskom narodnom kazalištu s početkom u 20 sati, a nastupit će glazbenici Meri Cetinić i Tedi Spalato zajedno s Brunom Krajcarom  i Leom Deklevom. Ulaznice za koncert „ Puli s ljubavlju“ mogu se preuzeti u Istarskom narodnom kazalištu od utorka, 23.travnja, od 10 -13 sati. Jedna osoba može preuzeti najviše četiri karte.