Share

Vinari južne Istre uz istarska jela

Tijekom produženog Uskrsnog vikenda svi putevi vode u Pulu gdje se na glavnom gradskom trgu Forumu od 14. do 18. travnja održava predstavljanje vinara južne Istre. Od 14. do 16.4. u čast vinu, svi oni koji cijene dobru kapljicu imat će mogućnost probati najbolje iz Južne Istre od 18 do 23 sata, a 18.4. od 11 do 23 sata.

Tijekom najavljenog doživljaja vinari: Vina Benazić, Diković winery, Kalavojna, Vina Marčeta, Vina Siljan, Memento Moris Winery, Teraboto, Dobran Vina i Vina Šegota nudit će najpoznatije sorte vina, od Istarske malvazije, Terana, Muškata, Merlota, Cabernet Sauvignona do odličnih kupaža i brojnih više nagrađivanih drugih sorti.

U sklopu vinske pozornice posjetioci će moći kušati istarske specijalitete konobe Danijela iz Betige i fritule Hiže od Biškoti.

Uživanja u iću i piću zasigurno neće nedostajati, a dobro raspoloženje zagarantirano je tijekom svih dana manifestacije, a posebice za Uskrsni ponedjeljak kada je planiran glazbeni koncert Funbox benda s početkom u 19:00 sati.

Manifestacija se održava u sklopu programa Dođi u grad! Vieni in città.

12. April 2022.

Skip to content