Podijeli

Outlook i Dimensions i u tunelima Zerostrasse

Outlook i Dimensions festivali svojim jedinstvenim i povijesnim lokacijama koje se protežu od pulske Arene, preko tvrđave Punta Christo pa sve do morske pučine, dodaju još jednu dimenziju, dublju i zanimljiviju nego ikada prije. Ovoga ljeta festivali će se po prvi put spustiti u podzemni svijet tunela Zerostrasse ispod samog grada Pule gdje će se održati posebni partiji za vrijeme trajanja festivala.

Pulski podzemni tuneli nastali su tijekom Prvog svjetskog rata za potrebe sklanjanja ljudi u slučaju zračnih napada na grad, a spajaju centar grada s njegovim utvrdama i vojnim terenima. Danas ta složena povijesna mreža tunela svojom tajnovitošću privlači turiste iz cijelog svijeta.

Prvi koji će otvoriti tunele posjetiteljima Dimensions festivala i dovesti selekciju elektroničke elite koja će protresti Pulu iz temelja je Resident Advisor, jedan od najutjecajnijih svjetskih medija elektroničke glazbe. Zerostrasse Dimensions party će se održati u četvrtak, 30. kolovoza. Ulaznice će moći kupiti samo vlasnici Dimensions festivalske ulaznice uz prethodnu prijavu na ovom linku. Regionalne festivalske ulaznice za Dimensions možete naći na ovom linku.

Outlook Zerostrasse party će se održati u četvrtak, 6. rujna, a  u Zerostrasse stižu Biome, Black Josh, Chimpo, Chunky, MC Fox, Rich Reason, Skittles, Metrodome, Sparkz, Truthos Mufasa i T-Man. Uz njih ovaj vrući line-up zaokružit će Zed Bias i KSR. Ulaznice će moći kupiti samo vlasnici Outlook festivalske ulaznice uz prethodnu prijavu na linku.

 

Skip to content