Podijeli

Prosinac u Puli: Dvjesto događanja na 50 lokacija

Manifestacija „Prosinac u Puli” donosi Puljanima i njihovim gostima 200 događanja na 50 lokacija. Bogat program tradicionalne manifestacije „Prosinac u Puli – Dicembre in città“ i ove će godine građanima Pule i sve brojnijim posjetiteljima ponuditi obilje kulturnih i zabavnih manifestacija, programa, predstava i koncerata.

U 2018. godinu Puljani i njihovi gosti na Forumu ući će zajedno s ekipom Prljavog kazališta uz pratnju The Night Expressa i DJ Plexija.

Manifestaciji se posebice raduju najmlađi kojima je namijenjeno više od 85 programa. Gradsko šetalište bit će pretvoreno u „Čarobnu šumu“ , ugostit će brojne programe za djecu. Svoje će boravište u Pulu preseliti i Djed Mraz, koji će svoju kućicu smjestiti u centralni dio. Društvo će mu praviti Baka Mraz i vilenjaci,  svakodnevno će se odvijati zabavni, plesni i pjevni programi koji će uveseljavati blagdansko doba kako bi središte Pule postalo najzabavniji park u prosincu.

Novina ove godine je i klizalište na Trgu kralja Tomislava, a na kojem će moći dočekati i „malu Novu godinu“ u podne, uz nastup grupe Gelato sisters.

„Prosinac u gradu” trajat će punih 32 dana, tijekom koji će svatko moći pronaći nešto za sebe. Više o programu te raspored i satnice svih događanja mogu se pronaći na mrežnoj stranici www.prosinacupuli.hr

X
Skip to content