Podijeli

Avio

Zračna luka Pula

Najveći istarski grad Pula, jednako je atraktivna stižete li k nama autobusom, automobilom ili nekim drugim prijevoznim sredstvom. Ako ste za svoj dolazak u Pulu izabrali zrakoplov doputovat ćete redovnom linijom ili nekim od brojnih charter letova, a sletjet ćete u Zračnu luku Pula, najveću istarsku međunarodnu zračnu luku, i jednu od devet hrvatskih zračnih luka. Pulski aerodrom udaljen je središta grada svega oko pet kilometara, a s aerodroma do grada lako se stiže autobusom, organiziranim prijevozom i taxijem.

Pula je poglavito u ljetnim mjesecima dobro povezana redovnim letovima zrakoplova s gotovo svim europskim gradovima, uz nacionalnog avioprijevoznika Croatia Airlines, iz Pule prema europskim gradovima lete i Ryan air, JET 2 COM, GERMANWINGS,SAS, Norwegian, Air Serbia, Globus Airlines, Transavia, WindroseUkraine Airlines, Thomson AirwaysAer LingusVUELING.COM  te Easy Jet.

Svoje karte na redovnim letovima možete kupiti na stranicama avio prijevoznika, kao i putem www.edreams.com rezervacijskog sustava. Informacije o svim letovima iz Pule potražite na stranicama Zračne luke Pula.

Pula je od aerodroma Trst udaljena164 kilometra, ljubljanskog Brnika 221 kilometar, aerodrom Rijeka (Krk) nalazi se na udaljenosti od 135 kilometra, talijanski aerodrom Treviso udaljen je 277 kilometara, a Marco Polo u Veneciji 275 kilometara. Aerodrom Pleso u hrvatskoj metropoli Zagrebu od Pule je udaljen 268 kilometara i dobro je povezan, svakodnevnim letovima s Pulom.

 

Popis letova i odredišta pogledajte OVDJE.

Sezonski plan letenja pogledajte OVDJE.

Skip to content